Групажен транспорт от ``Гранд Спедишън``

Групажен транспорт с фирма „Гранд Спедишън“ е добро решение за средния и малък бизнес. Ние превозваме всички видове товарни пратки.

Когато търсите партньор, за  транспорт на международни групажни пратки, опасни товари по ADR или хладилни услуги – попитайте нас за цена.

Предлагаме групажен транспорт (групиране) на товари от България към целия ЕС, Украйна и Турция, както и транспорт към България.

За Нас

„Гранд Спедишън“ е млада фирма специализирана в сухопътния товарен транспорт. Предлагаме групажен транспорт в България, Европейски съюз, Обединеното кралство, Украйна и Турция.

Фирмата е основана през 2017 година. За тези три години успяхме да създадем няколко успешни партньорства.


Готови сме да се вслушваме във вашите нужди, изграждаме открити и честни работни отношения, които работят за двете страни.  При нас успехът се измерва, не само с финансовите резултати, а и с постигнатото уважение с партньорите. Всеки ден ние вършим работата си с желание, в екип вярващ в подхода „печеля-печелиш“.

групажен транспорт

групажен транспорт в България, Европейски съюз, Украйна, Турция

Групажен транспорт - безопасността е наша първа грижа

Предлаганата от нас услуга „групажен транспорт“ е предназначена за малки и средни фирми с епизодични или редовни нужди от международен товарен превоз.

Имайте предвид, че всички товари се обезопасяват и няма риск от увреждането им. При групажния транспорт няма съществена опасност, за вашия товар.

Групажен транспорт - широка гама услуги

Ние предлагаме групажен транспорт по всички направления, по които оперираме, а те са: България, ЕС, Обединеното кралство, Украйна и Турция. При нас можете да поръчате:

  • Транспорт на опасни товари съгласно ADR;
  • Транспорт на безопасни товари от всички видове;
  • Транспорт на товари изискващи хладилна камера;

Групажен транспорт

Групажен транспорт с линии до Австрия, Германия, Белгия, Нидерландия, Италия, Белгия.

Международен транспорт

Международен транспорт в Европейски съюз – Белгия, Германия, Испания, Италия, Нидерландия, Дания, Унгария и други. Предлагаме международни превози – безопасни, опасни, хладилни.

Сервиз на камиони

Безопасността на пътя е гарантирана от „Гранд Спедишън“. Ние извършваме поддръжка на товарни автомобили и ремаркета. Грижим се за петната безопасност на групажния транспорт.

Сервизи за групажни линии

„Гранд Спедишън“ ЕООД  разполага със сервиз за ремонт на камиони и автобуси, обслужван от механици с опит в сложни, аварийни ремонти.

Свържете се с нашите консултанти, за да получите информация и цени.

Ние гарантираме групажния транспорт – нашите екипи се грижат за безопасността на пътя.

265
Групажни линии
Групажен транспорт с редовни линии до всички европейски страни и Турция
960
Возим до много градове
Редовни превози от София до стотици градове - групажни линии
25
Международен транспорт
Международен транспорт до множество складове и логистични центрове